Phone08:00 - 18:00

Inchirieri macarale

Poti inchiria macarale Krupp, Faun si Liebherr in orasul Brasov si inafara acestuia.

Cele cinci tipuri de macarale: de 30, 40, 45, 60 si 100 Tone pot fi inchiriate pentru lucrarea dumneavoastra. Toate macaralele noastre vin insotite de o persoana certificata pentru a le manevra in conditii de maxima siguranta.

  • Krupp 30 GMT-AT
  • Faun 40-3
  • Liebherr LTF 1045
  • Liebherr LTF 1060/2
  • Liebherr LTF 1100/2

Experienta

Avem experienta de peste 25 de ani in acest domeniu si un portofoliu vast de proiecte complexe din Romania.

Calitate

Utilajele si personalul nostru ne permit sa asiguram servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Optimizare

Va vom prezenta cele mai bune variante disponibile, optimizand astfel atat durata cat si costul lucrarii dumneavoastra.

Transfer montaj

Pe langa inchirierea de utilaje oferim servicii de transfer si montaj a masinilor si echipamentelor industriale.

Inchirieri macarale Krupp Faun Liebherr

Daca aveti un proiect care necesita utilizarea unei macarale, este important sa alegeti o companie de incredere, cu o experienta vasta si care poate oferi echipamente de calitate superioara. In acest sens, serviciul nostru de inchiriere de macarale este alegerea perfecta pentru proiectul dumneavoastra. Iata cateva motive de ce sa ne alegeti pe noi:

  • Echipamente de calitate superioara - Toate macaralele noastre sunt fabricate de branduri recunoscute la nivel mondial si sunt supuse unor controale riguroase pentru a ne asigura ca oferim doar cele mai bune echipamente pentru clientii nostri. Aceasta garanteaza ca proiectul dumneavoastra se va desfasura cu eficienta si siguranta.
  • Personal experimentat si specializat - Echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul inchirierii de macarale. Acestia sunt specializati in manipularea si intretinerea macaralelor si pot oferi asistenta tehnica de inalta calitate pentru a va ajuta sa realizati proiectul dumneavoastra cu succes.
  • Flexibilitate - Oferim o gama larga de macarale pentru a se potrivi nevoilor si cerintelor specifice ale fiecarui proiect. Indiferent de marimea si complexitatea proiectului, suntem pregatiti sa va oferim macaralele potrivite pentru a-l finaliza cu succes.
  • Preturi competitive - Suntem dedicati sa oferim cele mai bune preturi pentru inchirierea de macarale in domeniu. Avem o politica transparenta de preturi si nu ascundem costuri ascunse in facturi.

Doriti sa cereti o oferta?

0724 599 673

Profesionale

Macarale

Contact Image
Contact Pattern
Ai o lucrare despre care doresti sa discutam?

Intra in contact cu noi

Alegeti serviciile noastre de inchiriere de macarale si realocare utilaje industriale, fiabile si eficiente. Cu o flota vasta de macarale de inalta calitate si operatori cu experienta, asiguram finalizarea la timp a proiectelor dumneavoastra la cele mai inalte standarde de siguranta.

Sediu

Str. Prunului Nr. 18, Sanpetru, Brasov, Romania

Date de contact