Phone08:00 - 18:00

Relocare utilaje

Avem in portofoliu operatiuni complexe de montaj și/sau transfer de utilaje industriale.

Suntem o companie specializata in relocarea utilajelor industriale si oferim servicii profesionale de calitate superioara pentru toate tipurile de utilaje. Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru relocarea utilajelor industriale, suntem aici pentru a va ajuta.

 • Tehnicieni specializati
 • Echipamente profesionale
 • Relocare in toata Romania
 • Pachet de servicii complete
 • Standarde de siguranta

Evaluare

Evaluarea situatiei si analiza de fezabilitate a proiectului.

Planificare

Planificarea si proiectarea solutiei de montaj sau transfer.

Transport

Demontarea, incarcarea si transportul utilajului catre locatie.

Instalare

Instalarea utilajului si punerea in functiune a utilajului in locatia dorita.

Relocare utilaje industriale

Indiferent de dimensiunea si complexitatea utilajului, echipa noastra de experti in relocare va asigura transportul si instalarea acestuia in locatia dorita. De la demontare si incarcare, pana la transport si instalare, suntem dedicati sa oferim servicii de inalta calitate si solutii personalizate pentru nevoile proiectului. Suntem specializati in transportul si instalarea tuturor tipurilor de utilaje industriale, inclusiv masini de prelucrare a metalului, utilaje de imprimare, instalatii de productie si multe altele. Cu o vasta experienta in domeniul relocarii utilajelor industriale, suntem pregatiti sa gestionam proiecte de orice dimensiune si complexitate. Iata cateva motive de ce sa ne alegeti pe noi:

 • Experienta si competenta - Avem o echipa de tehnicieni specializati cu o vasta experienta in domeniul relocarii utilajelor industriale si suntem pregatiti sa gestionam proiecte de orice dimensiune si complexitate.
 • Servicii personalizate - Ofertam solutii personalizate pentru fiecare proiect, asigurandu-ne ca ne adaptam la nevoile si cerintele specifice ale fiecarui client.
 • Tehnologii de ultima generatie - Utilizam cele mai noi tehnologii si echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate.
 • Respectarea standardelor de siguranta - Suntem dedicati sa respectam cele mai stricte norme de siguranta pentru a proteja atat utilajele, cat si personalul implicat in procesul de relocare.
 • Suport post-relocare - Oferim servicii de mentenanta si suport post-relocare pentru a va asigura ca utilajul dvs. functioneaza la capacitate maxima si ca sunteti complet multumit de serviciile noastre.
 • Preturi competitive - Oferim servicii de inalta calitate la preturi accesibile, asigurandu-ne ca fiecare client primeste valoarea pentru investitia lor.
 • Incredere si profesionalism - Suntem o companie de incredere, cu un nivel ridicat de profesionalism si integritate in toate interactiunile noastre cu clientii.
 • Abordare eficienta si fara stres - Suntem dedicati sa oferim o abordare eficienta si fara stres pentru relocarea utilajelor industriale, astfel incat clientii nostri sa se poata concentra pe afacerea lor si sa nu-si faca griji cu privire la relocarea utilajelor lor.

Doriti sa cereti o oferta?

0724 599 673

Profesionale

Macarale

Contact Image
Contact Pattern
Ai o lucrare despre care doresti sa discutam?

Intra in contact cu noi

Alegeti serviciile noastre de inchiriere de macarale si realocare utilaje industriale, fiabile si eficiente. Cu o flota vasta de macarale de inalta calitate si operatori cu experienta, asiguram finalizarea la timp a proiectelor dumneavoastra la cele mai inalte standarde de siguranta.

Sediu

Str. Prunului Nr. 18, Sanpetru, Brasov, Romania

Date de contact